Lakipalvelut

Lakiasiaintoimisto & lakitoimisto
palvelut Tampereella

Lakiasiaintoimisto Marko Virta on kehittyvä tamperelainen yritys, joka palvelee luottamuksellisesti asiakaslähtöisellä ja ystävällisellä otteella kaikkia asiakkaitaan Tampereella sekä ympäri Suomea. Lakiasiaintoimistomme palvelee asiakkaitaan tarvittaessa kaikkina kellonaikoina ja jokaisena viikonpäivänä.

Lakiasiaintoimisto Marko Virta yhdistää pienen yrityksen joustavuuden, sopivan hinnan, kokemuksen ja ammattitaidon tuomat erinomaiset lakipalvelut sekä asiakaslähtöisen työskentelyn.

Lakiasiaintoimisto Tampere

Palvelut yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille

Lakiasiaintoimistomme sijaitsee Pirkanmaan sydämessä, Tampereella, ja palvelee kaikkia asiakkaita yksityishenkilöistä yhteisöihin ja yrityksiin. Ydinajatuksiin kuuluva asiakaslähtöinen työskentely tarkoittaa todellista joustavuutta niin aikatauluissa kuin toiminnan fyysisessä sijainnissakin, eli palvelemme muuallakin kuin Tampereella. Tulevaisuudessa tulemme sijaitsemaan Tampereen lisäksi myös Jyväskylässä. Tiedotamme verkkopalvelussa lisätiedoista, kun ne ovat ajankohtaisia.

Lakiasiantoimistomme palveluihin kuuluvat muun muassa perheoikeus, sopimusasiat, kiinteistöoikeus, yhtiö- ja yritysoikeus sekä rikosoikeus. Lakiasiantoimistomme tarjoaa kattavan palvelupaketin, jotta voitte käyttää meidän apuamme kaikissa oikeudellisissa kysymyksissänne.

Oikeudellista neuvontaa myös etänä

Mikäli asutte muualla kuin Tampereella, lakiasiaintoimisto Marko Virta tarjoaa myös erilaisten asiakirjojen, kuten kauppakirjojen, testamenttien ja avioehtojen laatimista sähköpostitse. Lainopillista neuvontaa ja konsultointia saa myös tarvittaessa puhelimitse, teille soveltuvimpana ajankohtana. Ottakaa yhteyttä ja kysykää lisää! Erilaisten lainopillisten neuvojen tarpeessa, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Lakiasiaintoimisto Marko Virta auttaa teitäkin löytämään ratkaisun! Muistakaa, olemme olemassa vain ja ainoastaan Teidän oikeusturvaksi!

Yksilöllistä palvelua

Lakimiehen palvelut ovat yksilöllisiä ja lakimiehemme perehtyy aina jokaisen asiakkaan tilanteeseen huolellisesti luoden läheisen ja mutkattoman asiakassuhteen. Toimintamme tärkein lähtökohta on saada Teidät, asiakkaamme, tuntemaan, että lakiasiantoimistomme puoleen on helppo kääntyä ja asioista on luontevaa puhua rehellisesti. Me ymmärrämme, että oikeudelliset kysymykset voivat olla monimutkaisia ja aiheuttaa huolta, jopa pelkoa. Siksi pyrimme tekemään yhteistyön mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi. Käytämme selkeää ja ymmärrettävää kieltä ja selitämme kaikki vaihtoehdot tarkasti. Lakiasiantoimistomme henkilökohtainen palvelu tarkoittaa, että ette ole vain numero asiakasrekisterissämme. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tilanteestasi.

MARKO VIRTA

  • 040 5762 300
  • marko@virtalaki.com
  • lakiasiaintoimistomarkovirta@gmail.com

“Muistakaa, olemme olemassa vain ja ainoastaan Teidän oikeusturvaksi!”

– Marko Virta

Ota yhteyttä

"*" indicates required fields